Administratie uitbesteden

Uitbesteden scheelt geld, tijd en stress

U bent goed in úw vak. Maar de administratie voelt wel eens als een blok aan het been. AndeRS neemt het graag (deels) van u over. Dat scheelt niet alleen tijd en geld, maar ook stress. Want wíj zijn ook goed in óns vak!

AndeRS is uiteraard helemaal bij als het gaat om online administratiesoftware. Maar ook 'offline' staan we ons mannetje. De ontwikkelingen op het gebied van XBRL volgen we op de voet en we denken graag met u mee om uw administratie zo efficiënt mogelijk in te richten.

Wellicht heeft u genoeg reden om de administratie 'in huis' te houden. In dat geval kunnen we u helpen het softwarepakket te kiezen dat bij ú past. Maar ook om er helemaal in thuis te raken en eventueel over uw schouder mee te kijken. Maar dat is uiteraard helemaal aan u!

Naast uw financiële administratie verzorgen wij eventueel ook uw aangifte voor de omzetbelasting. Maar sommige bedrijven kiezen er ook voor dit zelf te doen, terwijl AndeRS de aangifte nog even voor hen beoordeelt. Oftewel: het zekere voor het onzekere!

Onze diensten


Adres

Scherpenzeelseweg 74
3772 MD Barneveld

Tel: 0342 - 453 659
Mailen? Gebruik ons contactformulier