Jaarrekening laten opstellen

Een actieve sparringpartner

De jaarrekening is de thermostaat van uw onderneming. Die moet helder, inzichtelijk en volledig toegankelijk zijn. Dat doet u uiteraard voor de fiscus, de bank en anderen die willen weten hoe uw bedrijf ervoor staat. Maar meer nog voor uzelf. Want wie is er nu het meest gebaat bij een klip en klaar overzicht van hoe uw bedrijf ervoor staat.

Dat is de reden waarom wij het liefst regelmatig tussentijdse cijfers opstellen met de dán beschikbare gegevens. Hiermee heeft u een middel om op meerdere momenten de temperatuur van uw onderneming te meten en zodoende tijdig te kunnen bijsturen. Op zo'n manier kunnen we u al van advies dienen voordat u definitieve fiscale keuzes maakt. Geen mosterd na de maaltijd dus, maar actueel en proactief.

Uiteraard doet u zaken op uw manier. Juist daarom kan het geen kwaad om ook eens iemand anders naar uw cijfers te laten kijken. AndeRS voelt zich thuis in de rol van die ander, die op net iets meer afstand staat dan uzelf. Wij lepelen niet alleen uw cijfers op, maar duiken er ook graag even in. Oftewel: een actieve sparringpartner.

Onze diensten


Adres

Scherpenzeelseweg 74
3772 MD Barneveld

Tel: 0342 - 453 659
Mailen? Gebruik ons contactformulier